Objavljeno

Gostovanje autora i ilustratora romana Kamp Bravo

Pozivamo vas na gostovanje Stefana Boonena i Melvina, belgijskog autora i ilustratora grafičkog romana za djecu “Kamp Bravo“. Ovaj dvojac zaslužan je za stvaranje cijele serije romana o Teu, zaigranom i maštovitom dječaku koji se trudi ispuniti očekivanja svojih imućnih roditelja. Teo koristi svoju bujnu maštu kao bijeg od stvarnosti, a njegova mašta izvor je najvećih pustolovina. U romanu Kamp Bravo Teo umjesto na more, ide u kamp. U ovoj urnebesnoj avanturi Teo i njegovi prijatelji nas uče da da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine i da se čak i oni najhrabriji nečega boje. Ovaj roman uključili smo i u projekt Naša mala knjižnica, a reakcije su i više nego pozitivne.

Stefana i Melvina ćemo ugostiti u Pričozemskoj, a razgovor će moderirati Silvija Šesto. Razgovarat ćemo s autorima koji će vrlo rado odgovoriti na sva pitanja znatiželjne djece i odraslih, a Melvin nam možda i oda pokoju tajnu o crtanju. Sve će prevoditi prevoditeljica 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐥𝐚𝐧𝐚 𝐆𝐫𝐮𝐛𝐢𝐜́ 𝐒𝐚𝐦𝐚𝐫𝐳̌𝐢𝐣𝐚 koja je zaslužna i za prijevod samog romana.

Vidimo se u Pričozemskoj! Predstavljanje je primjereno za djecu od 8 godina i stariju i za odrasle. Prilikom predstavljanja bit će moguće kupiti Kamp Bravo po sniženoj cijeni. 😊🤩

Vidimo se!