Objavljeno

PriČaj i keksi sa Silvijom Šesto

utorak 7.2.2023. u 18:00 sati, predstavljanje slikovnice Kiki, mi te volimo. Sudjeluju: Vanda Čižmek, Melita Rundek, moderira Silvija Šesto

Utorak 7. veljače u 18 sati

Utorak je dan za čaj, kekse i dobru priču. Zato vas pozivamo da nam se u utorak pridružite u Pričozemskoj gdje ćemo čitati slikovnicu Kiki, mi te volimo autorice Melite Rundek koju je ilustrirala Vanda Čižmek. Ova je slikovnica uvrštena među najljepše oblikovane hrvatske knjige objavljene u 2022. godini i na to smo jako ponosni! Zato tu sreću želimo podijeliti s vama tako da vam zajedno s autoricom, ilustratoricom predstavimo i pročitamo ovu slikovnicu.

Kiki, mi te volimo je priča o vjeveriću Kikiju o kojem iz priče saznajemo da je posvojen i zbog toga se osjeća kao da nigdje ne pripada. Kikiju je teško pomiriti se s činjenicom da je drugačiji od drugih i zbog toga teško prihvaća samog sebe. No, u priči se pojavljuje jako puno različitih životinja te Kiki shvaća da smo svi različiti te da je usprkos važnosti vanjskog izgleda, ipak najvažnije kakvi smo iznutra.

Kiki, mi te volimo. Volimo kad si nestašan, zaigran, smiješan, tužan, sretan, neposlušan, umiljat… ma, volimo te uvijek!

Pridružite nam se u utorak u Pričozemskoj i zavoljet ćete ga i vi! 😊❤️