U tvojoj knjizi je pilić

10,69

2 na zalihi

SKU: KOM9789533571423 Kategorije: , ,

Opis

Piju-piju! U tvojoj knjizi upravo se izlegao pilić! Sestrica traži svoga bracu. Je li on u jajetu s točkicama? Kucni ga da lakše izađe. Kuc-kuc! Bravo! A sada okreni stranicu. Jaje je napuklo i otvara se! To je… Iznenađenje! To je malo nestašno čudovište! Hej, kakav je to zvuk?

Slikovnica je puna šarenih jaja, ali u kojem je jajetu braco pilić? U ovoj veseloj, proljetnoj, interaktivnoj slikovnici ćemo kucati, tresti, okretati, slijediti tragove i zvukove, a svaki trag vodi do još jednog jajeta. I ono upravo krcka… Krc, krc, krc… Povuci traku i pomozi mu da se izlegne!

U hit serijalu interaktivnih slikovnica “U tvojoj knjizi je…” britanskog dječjeg pisca Toma Fletchera upoznat ćemo čudovište, zmaja, vilenjaka, jednoroga, pilića, snjegovića i mnoge druge likove koji upadaju u knjigu i traže pomoć malih čitatelja. Ovaj prekrasan serijal poziva djecu da se aktivno uključe u ono što se događa na stranicama, fantastično zadržavaju djetetovu pažnju, pomažu naučiti slijediti upute, potiču interes i proaktivno čitanje.

 

Dodatne informacije

Autor

Tom Fletcher

Broj stranica

10

Godina izdanja

2024

ISBN

9789533571423

Nakladnik

Planet Zoe

Vrsta uveza

Tvrdi uvez