13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine

21,90

2 na zalihi

SKU: KOM9789533139876 Kategorija:

Opis

13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine

 

Sprečavate li djecu da pogriješe? Dopuštate li im da vode glavnu riječ? Oslobađate li ih svake krivnje? Ako je tako, niste jedini. Svaki roditelj želi svom djetetu osigurati najbolju i najsigurniju budućnost. Ali u današnjem sve kompliciranijem i strašnijem svijetu mnogi su roditelji otišli korak predaleko, pogrešno vjerujući da davanje najbolje šanse djeci za uspješan život podrazumijeva nastojanje da budu zaštićena od boli i stvarnosti.

Od roditeljstva u kojem je djeci sve dopušteno do roditeljstva koje njihovo ponašanje prati iz daljine, mnoge današnje popularne prakse roditeljstva ne dopuštaju roditeljima da poučavaju djecu vještinama koje su im potrebne da postanu mentalno jake odrasle osobe. U knjizi „13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine“ Amy Morin usmjerava se na roditelje, otkrivajući što ne treba činiti — koje su to nezdrave misli, ponašanje i osjećaji koji odrasle sprečavaju da podignu mentalno jaku djecu.

Kao psihoterapeutkinja, stručnjakinja za obiteljsku i tinejdžersku terapiju te udomiteljica, autorica ove knjige Amy Morin iz prve je ruke svjedočila kakvo su ponašanje i postupci djelotvorni, a koji nisu. Kroz korake koje je lako slijediti ona pokazuje da uz odgovarajuću podršku, ohrabrenje i vodstvo odraslih djeca postaju jača i usmjerena prema boljoj, svjetlijoj budućnosti.

Dodatne informacije

Autor

Amy Morin

Broj stranica

312

Godina izdanja

2023.

ISBN

9789533139876

Nakladnik

Profil

Vrsta uveza

Meki uvez