Baton i Roni

15,93

28 na zalihi

SKU: 000403 Kategorije: , ,

Opis

Dječak i njegov pas. Ili pas i njegov dječak… kako vam je draže. Sigurno znate za onu izreku da se “stvari dogode kad se najmanje nadaš”. Čak i olujni travanjski dan može donjeti nešto dobro. Susret dječaka i psa nešto je najbolje što se obojici dogodilo. Prijateljstvo na prvi pogled. Saznajte kako je sve započelo i krenite u pustolovinu s Ronijem i Batonom.

O autorici:
Koraljka Milun diplomirala je na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu i više od 19 godina zaposlena je u OŠ Jabukovac kao učiteljica razredne nastave. Objavila je nekoliko slikovnica, od kojih je jedna od najpopularnijih „Zmaj Škakljaj“. Od 2011. Koraljka Milun često je bila domaćin na sajmovima knjiga i festivalima, a sudjelovala je i na radionicama u knjižnicama. Nakon nekoliko godina vratila se pisanju priča, ovaj put priča za malo stariju djecu, koju želi potaknuti na čitanje.

O ilustratorici:
Ana Vujasić rođena je 1992. u Zagrebu. Diplomirala je na Studiju dizajna, smjer Vizualne komunikacije 2017. godine. Od 2019. godine zaposlena je kao grafička dizajnerica u nakladničkoj kući Ibis grafika, gdje radi naslovnice knjiga, prijelom ilustriranih izdanja i dizajn promotivnog materijala. Autorica je kreativnih knjižica međunarodnog projekta “Naša mala knjižnica” i vizualnog identiteta projekta „Kutija knjiga”. Ilustrirala je nekoliko knjiga za djecu.

Dodatne informacije

Težina0,3 kg
Dimenzije21,5 × 15,5 cm
Autor

Koraljka Milun

Ilustrator

Ana Vujasić

Godina izdanja

2021

ISBN

978-953-363-032-8

Broj stranica

103

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Nakladnik

Ibis grafika