Bitka za zemlju

10,49

5 na zalihi

SKU: KOM9789534868607 Kategorija:

Opis

Primjećuješ li da se nešto čudno događa s našim planetom?

Primjećuješ li da sve više pričamo o tome koliko ga volimo i kako ga moramo zaštititi, a jako malo obećanja zaista i ispunjavamo? Misliš li ipak da svi zajedno, uz pokoji savjet i malu pomoć, možemo našem planetu vratiti njegov stari, prirodni sjaj? Ako misliš da možemo, uskoči u ovu avanturu i pomozi nam da na naš planet dovedemo mudre savjetnike čije smo poruke jednom davno čuli, ali i brzo zaboravili. Svaki od tri zadatka koji te čekaju na svoj je način zahtjevan, ali su poučni i zabavni.

O čemu se radi? Započnimo priču…

Daleka svemirska prostranstva skrivaju tri malena planeta na kojima žive zanimljiva bića koja su već nekad davno posjećivala naš planet Zemlju te nas učila kako čuvati vodu, zemlju i zrak. S obzirom na trenutno ponašanje i prirodu nas Zemljana, njihovo je ime prilično logično – oni se nazivaju Mudri. Ta tri planeta, Tera, Aqua i Aer, običnom Zemljaninu izgledaju kao sićušne mrlje u kutu nebeskog svoda, a opet, to-liko su veliki i snažni kada se zna koliko se znanja i volje krije u stanovnicima tih planeta!

Knjiga vam donosi tri priče na 38 stranica, a svaka od te tri priče odvest će vas na jedan od planeta na kojem vas čekaju vrijedni i mudri pomoćnici. Priče su napisane kako bi čitatelja potaknule na razmišljanje i, ono najvažnije, ostvarivanje ekoloških ideja u svijetu kojem živimo. Sve tri priče pisane su u popunosti u stihovima, kako bi brzo sišle s papira, te još brže ušle u kutak dječje mašte.

Bitka za Zemlju je svemirsko-ekološka avantura koja će vas i vaše dijete na trenutak odvući s planeta Zemlje, te vam istodobno približiti važnost zaštite zraka, vode i zemlje.

Ne zaboravite – uz kupljenu knjigu, čeka vas i poklon platnena vreća “Bitka za Zemlju počinje”.

Za tisak ove knjige korišten je 100% reciklirani papir. Platnena vrećica izrađena je od 100% pamuka dimenzija 38 x 42 cm.

Dodatne informacije

Autor

Bruna Lukšić, Domagoj Piplica, Vedrana Novak

Broj stranica

44

Godina izdanja

2019

ISBN

978-953-48686-0-7

Nakladnik

Fluffy Rebel

Vrsta uveza

Tvrdi uvez