Boje, boje posvuda

15,79

1 na zalihi

SKU: KOM9789533138992 Kategorije: ,

Opis

Uputite se u uzbudljivu pustolovinu otkrivanja boja uz maštovitu djevojčicu i radoznalu žabicu u ovoj prekrasnoj interaktivnoj slikovnici u stihovima koju potpisuju autorice Brojalice.

Slikovnica Boje, boje posvuda prepuna je zanimljivih i precizno oblikovanih otvaralica koje će biti pravo iznenađenje za čitatelje.
Uz ovu prekrasno ilustriranu slikovnicu otisnite se na uzbudljivo putovanje s djevojčicom koja nam je s pomoću vodenih boja odškrinula vrata svoje mašte i dočarala kamo sve putuje, s kim se druži i o čemu razmišlja. Susrest ćemo plave žabice, bijelog labuda, ptice žutih krila, oblak posred neba i nešto najcrnje na svijetu… a sve to uz puno ritma i rime. Stihove je prepjevao prevoditelj Ozren Doležal koji iza sebe ima zavidan broj izuzetno prevedenih knjiga za djecu.

Julia Donaldson već dugi niz godina oduševljava generacije najmlađih čitatelja svojim ritmičnim i veselim stihovima, a hrvatskoj publici poznata je po hit-slikovnicama o maloj, mudroj i šutljivoj bubamari. Osmišljavanje vizuala za novu, inovativnu seriju slikovnica povjerila je kreativnoj umjetnici Sharon King-Chai koja je poznata po korištenju neobičnih materijala i tehnika, a rezultat su sjajne, zanimljive, slojevite i vedre ilustracije. U ovoj je slikovnici uz ilustracije kombinirala i fotografije koje cijeloj priči daju novu dimenziju.
Sharon King-Chai dobitnica je nagrade CILIP Kate Greenaway Shadowers’ Choice Award 2021.

Dodatne informacije

Autor

Julia Donaldson

Ilustrator

Sharon King-Chai

Prevoditelj

Ozren Doležal

Broj stranica

46

Godina izdanja

2022

Nakladnik

Profil

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

ISBN

978-953-313-899-2