Kamp Bravo

15,93

SKU: 000442 Kategorije: ,

Opis

Ovog ljeta, Teo umjesto na more, ide u kamp.
Pridružite se Teu u nezaboravnom tjednu u kampu Bravo i saznajte kako postati cirkusant, koje bobice pojesti te kakva je to učiteljica s novim misaonim sklopom.

Ova urnebesna avantura pokazat će nam da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine i da se čak i oni najhrabriji nečega boje.

8+

O autoru:
Stefan Boonen (1966.) živi s obitelji u Leuvenu u Belgiji. Nakon što se školovao za stolara, nekoliko je godina radio kao socijalni radnik, a zatim se posve posvetio pisanju. Napisao je više od 80 knjiga za djecu i mlade od kojih su mnoge prevedene i nagrađene te prilagođene za film ili televiziju. Stefan također piše scenarije i djela za kazalište. Uz sve to, često čita za slušatelje u knjižnicama i školama.

O ilustratoru:
Melvin ili pravim imenom Wout Schildermans rođen je 1980. godine u Belgiji. Studirao je ilustraciju i grafički dizajn. Radi za razne nakladnike i reklamne agencije, a najpoznatija su mu djela nastala u suradnji s Stefanom Bonenom. Osim ilustracijama, bavi se i animacijom.

O prevoditeljici:
Svetlana Grubić Samaržija (1982.) diplomirala je 2007. na Filozofskom fakultetu Zagrebu Engleski jezik i književnost i povijest umjetnosti, a dodatni studij nizozemskog jezika završila je nekoliko godina kasnije. Nakon rada u školi stranih jezika, posvećuje se prevođenju beletristike i publicistike te audiovizualnih materijala s engleskog i nizozemskog jezika. U više navrat bila je na usavršavanju nizozemskog jezika u Nizozemskoj i Belgiji, a 2019. godine boravila je u rezidenciji za prevoditelje u Amsterdamu. Članica je Društva hrvatskih književnih prevodilaca i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

Dodatne informacije

Autor

Stefan Boonen

Ilustrator

Melvin

Prevoditelj

Svetlana Grubić Samaržija

Godina izdanja

2022

Nakladnik

Ibis grafika

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

ISBN

9789533630748