Loši momci 2

9,16

3 na zalihi

SKU: KOM9789533138893 Kategorije: ,

Opis

Gospoda Vuk, Pirana, Zmija i Morski Pas uspjeli su osloboditi 200 pasa iz šinteraja uvjereni kako su učinili dobro djelo. Samo im nije jasno zašto ih u medijima svi smatraju zločincima. A piranu posebno ljuti što ga smatraju čudnom sardinom. No nema veze, pokazat će oni svima kako su velikodušni – oslobodit će 10 000 kokoši iz najčuvanije farme ograđene debelim zidovima, čeličnim ogradama i premrežene laserima. Zato im upomoć stiže i računalni genije g. Tarantula. Majušni je problem što se Morski Pas užasava Tarantule, a Zmijin je nadimak „Gutač pilića“.

Ova je serija u svijetu nevjerojatno popularna jer svojim urnebesno smiješnim situacijama vuče djecu na čitanje, tekst je kratak i silno zabavan, a ilustracije duhovite. Autor se vješto poigrava s predrasudama, očekivanjima i percepcijom koju imamo o sebi i drugima. Ova se serija može shvatiti i ozbiljno pa će nam pomoći shvatiti zašto se ljudi boje određenih životinja, potaknuti na razmišljanje o dobru i zlu, odgovornosti i o tome koliko izgled vara.

„Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.“
Kirkus Review

„Volio bih da sam ovu knjigu imao kao dijete. Urnebesno!“
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

O autoru: Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je mnogo poslova: bio je glumac, dizajner, prodavač u dućanu tv i video opreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju Loši momci 2016. dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

Dodatne informacije

Težina0,25 kg
Dimenzije15 × 19 cm
Autor

Aaron Blabey

Broj stranica

140

Godina izdanja

2022

Vrsta uveza

Meki uvez

Nakladnik

Profil

ISBN

978-953-313-889-3