Autor | Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński, Natalia Baranowska |
---|---|
Broj stranica | 112 |
Godina izdanja | 2023. |
ISBN | 978-953-0-62279-1 |
Nakladnik | Školska knjiga |
Vrsta uveza | Tvrdi uvez |
€25,00
Na zalihi
Otisnite se na kulinarsku pustolovinu diljem svijeta i otkrijte slasne priče o hrani, tradicionalne manifestacije i recepte iz različitih zemalja. Doznajte najvažnije podatke o tradicionalnim jelima i okusima iz različitih zemalja te upoznajte gastronomsku šarolikost svjetskih kultura.
Znate li koje je najveće voće koje raste na stablu, za koje je skupocjene delicije zapravo zaslužna plijesan i koji je začin najcjenjeniji na cijelome svijetu? Koja namirnica ima pogled babaroge, kako su neke namirnice stigle s jednoga kraja zemaljske kugle na drugi, u kojim se kulturama hrana priprema s velikom pomnjom i predstavlja vizualnu i osjetilnu gozbu? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o hrani potražite u ovom atlasu koji će probuditi sva vaša osjetila. Živopisne ilustracije, autentični likovi i obilje zanimljivih informacija nadahnut će vas i potaknuti na kušanje novih okusa.
Pridružite se u pripremi najslavnijih kulinarskih poslastica, a narastu li vam zazubice, prionite na posao i okušajte se u spravljanju delicija prema receptima iz svih krajeva svijeta. Naučite kako napraviti talijanske, skandinavske ili iranske specijalitete, gostujte na marokanskoj gozbi ili se prepustite vrhunskom gastronomskom užitku u kuhinji vrhunskih francuskih kuhara. U slast!
Dob: 10+
Preveo: Mladen Martić
Pon-pet: 9:00-20:00
Sub: 09:00-14:00
Nedjeljom i praznikom zatvoreno
Razvoj web trgovine Banian ITC
Besplatna dostava iznad 40€! Zatvori