Pia Mia i Čudesni safari

17,92

2 na zalihi

SKU: KOM1027 Kategorije: ,

Opis

Pia Mia i čarobni safari uzbudljivo je putovanje naše Pije Mije na kojem upoznaje mnogo životinja. O svakoj životinji ispričat će vam neku zanimljivost, ali i pokazati vam vježbe kojima su je naučili njeni životinjski prijatelji. Svaka vježba snimljena je i nalazi se unutar pripadajuće aplikacije, ali i na kartama u tiskanom obliku.

Crni Petar
Za ovu igru potrebna su najmanje dva igrača. Najprije dobro promiješajte pa zatim podijelite sve karte. Neka svaki igrač provjeri ima li u ruci parova, odnosno jednako označenih karata. Te karte zatim izdvaja i odlaže sa strane. Karta na kojoj je Pia Mia je Crni Petar te ona nema par. Zatim počinje izvlačenje karata. Igrač s lijeve strane igrača s najvećim brojem karata počinje igru izvlačenjem jedne njegove karte i igra se nastavlja u krug. Ako je izvučena karta par, on taj par odlaže na stol. Igra se nastavlja dok kod jednog igrača ne ostane samo karta Crnog Petra i on postaje Crni Petar. Svaki puta kad igrač odloži par karata, mora odvježbati vježbu koja je ilustrirana na tim karticama.

Igra parova
Prvo iz špila izdvojite kartu Crnog Petra (Piju Miju). Zatim dobro promiješajte preostale karte i složite ih tako da su okrenute poleđinom prema gore. Igru započinje najmlađi igrač koji okreće dvije karte. Zatim ponovi artikulacijski pokret koji je ilustriran na tim kartama. Ako je pronašao jednako obilježene karte, zadržava taj par te je ponovno na redu. Ako nije pronašao par, karte ponovno okreće poleđinom prema gore te igru nastavlja igrač s lijeva. Igra završava kad pronađete sve parove, a pobjednik je onaj tko ima najviše parova.

Aplikacija
Svaka igraća karta, kada je se skenira u tehnologiji proširene stvarnosti, pokreće video zapis sa snimkom upravo te životinje i vježbe koje ona izvodi. Ovim možete dijete dodatno motivirati za vježbu ili se podsjetiti kako se koja vježba izvodi.