Radionica kreativnog pisanja – Mali novinari

20,00 (150,69 kn)

Nema na zalihi

Prijavite se na listu čekanja kako bismo vas obavijestili kada artikl ponovo bude dostupan

Kategorija:

Opis

RADIONICA KREATIVNOG PISANJA – MALI NOVINARI

Ove godine nijedna priča neće ostati neispričana. Ako vaše dijete voli čuti i pročitati dobru priču, pokazuje interes za stvari koje ga okružuju i često vas zna zaintrigirati dobro ispričanom zgodom ili nezgodom, onda je ovo radionica koju ne smije propustiti. Možda se baš u njemu skriva mali novinar koji će za nekoliko godina osvojiti svijet medija svojim dobro istraženim i ispričanim pričama.

U Pričozemskoj počinje radionica kreativnog pisanja sa spisateljicom za djecu i odrasle Ivom Bezinović-Haydon. Radionica je namijenjena djeci od 9 do 12 godina, a održavat će se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Prvi ciklus radionica, koji obuhvaća četiri termina, počinje u srijedu 25. siječnja u 18:00 sati.

Djeca će tijekom četiri termina naučiti kako:

Pronaći, istražiti i zapisati vijest

Osmisliti i održati intervju

Napisati osvrt na pročitanu slikovnicu ili kratku priču

Radionica je osmišljena s ciljem poticanja čitanja i pisanja, a djeci će pomoći u razvoju pisanog i usmenog jezičnog izražavanja.

Cijena za 4 termina je 20 eura.

Prijaviti se možete na info@pricozemska.hr, a broj polaznika je ograničen.

Uz prijavu je potrebno poslati kratko motivacijsko pismo u kojem dijete opisuje zašto želi biti mali novinar, što bi najviše voljelo istražiti, koji su mu interesi i o čemu voli čitati. Motivacijsko pismo služi nam kao okvir za određivanje smjera radionice.

Vidimo se u Pričozemskoj!