Objavljeno

Novinarska radionica – Mali novinari

Ove godine nijedna priča neće ostati neispričana.

Ako vaše dijete voli čuti i pročitati dobru priču, pokazuje interes za stvari koje ga okružuju i često vas zna zaintrigirati dobro ispričanom zgodom ili nezgodom, onda je ovo radionica koju ne smije propustiti. Možda se baš u njemu skriva mali novinar koji će za nekoliko godina osvojiti svijet medija svojim dobro istraženim i ispričanim pričama.

Pričozemskoj počinje novi ciklus radionica kreativnog pisanja sa spisateljicom za djecu i odrasle Ivom Bezinović-Haydon. Radionica je namijenjena djeci od 9 do 12 godina, a održavat će se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Novi ciklus obuhvaća četiri termina, a počinje u srijedu 8. ožujka u 18:00 sati.

Djeca će tijekom četiri termina naučiti kako:

  • Pronaći, istražiti i zapisati vijest
  • Osmisliti i održati intervju
  • Napisati osvrt na pročitanu slikovnicu ili kratku priču

Radionica je osmišljena s ciljem poticanja čitanja i pisanja, a djeci će pomoći u razvoju pisanog i usmenog jezičnog izražavanja. 

Cijena za 4 termina je 20 eura.

Uz prijavu je potrebno priložiti kratko motivacijsko pismo u kojem dijete opisuje zašto želi biti mali novinar, što bi najviše voljelo istražiti, koji su mu interesi i o čemu voli čitati. Motivacijsko pismo služi nam kao okvir za određivanje smjera radionice.

Vidimo se u Pričozemskoj!

Radionica se plaća unaprijed uplatom na transakcijski račun ili kartičnim plaćanjem preko poveznice koju vam šaljemo mailom nakon prijave.
Click or drag a file to this area to upload.
Uz prijavu je potrebno poslati kratko motivacijsko pismo u kojem dijete opisuje zašto želi biti mali novinar, što bi najviše voljelo istražiti, koji su mu interesi i o čemu voli čitati. Motivacijsko pismo služi nam kao okvir za određivanje smjera radionice.